3 Αυγούστου 2020 in Άλλες δράσεις

Στηρίζουμε τον Φώτη από τη Χαλκίδα

Στηρίζουμε τον Φώτη από τη Χαλκίδα

Αρκετοί Χαλκιδέοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία ο φιλανθρωπικός σύλλογος Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Ευβοίας για τον νεαρό Φώτη από τη Χαλκίδα την Κυριακή 2/8/20.

Ο Φώτης κατάγεται από τη Χαλκίδα και από την πρώτη στιγμή της γέννησής του δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. Πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, βαριά ψυχοκινητική αναπηρία σπαστική τετραπληγία με σπασμούς.

Επί 18 χρόνια η μητέρα του αγωνίζεται εντελώς μόνη της και αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες μιας αξιοπρεπούς ανύπαντρης μητέρας, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα κάθε μήνα για το ενοίκιο και τα υπόλοιπα έξοδα του σπιτιού και φυσικά για τις ανάγκες του παιδιού. Σήμερα, βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση γιατί πλέον δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και να καλύψει τα έξοδα που χρειάζονται για τον ιατρικό εξοπλισμό που χρειάζεται ο Φώτης, για να κάνει την ενδυνάμωση και για να υποβληθεί το Σεπτέμβριο σε μεγάλο χειρουργείο για εξάρθρωση ισχίου.

Κάνουμε έκκληση να συμβάλετε όσο μπορείτε για να συγκεντρωθεί το ποσό των 13.350 ευρώ που απαιτείται για την αγορά ενός ορθοστάτη, ενός καθίσματος μπάνιου με ανάκληση, ενός παιδικού αμαξιδίου αλουμινίου και μίας ορθοστατικής περπατούρας (για όλα υπάρχουν τα αποδεικτικά έγγραφα).

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή μπορεί να καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου:
Πειραιώς IBAΝ: GR 1701715790006579145106974 με την αιτιολογία “Φώτης”, ή να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου όπου θα εκδοθεί και απόδειξη παραλαβής χρημάτων.

Επίσης σε διάφορα μαγαζιά του Δήμου Χαλκίδος υπάρχουν κουμπαράδες όπου σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή. Οι επιχειρήσεις, Pizza FAN, Λουξ, Αφοι Κούκη & την κ Σοφία Παπαϊωάννου από την Tupperware, συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση με διάθεση δωρεάν προϊόντων.Share