Ο σύλλογος “Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Εύβοιας” ιδρύθηκε το 2019. Πρόδρομος του συλλόγου ήταν η δικτυακή ομάδα ΔΟΥΝΑΙ & ΛΑΒΕΙΝ που ξεκίνησε την δράση της το 2014. Μία ομάδα ρομαντικών ανθρώπων με αγάπη προς τον συνάνθρωπο ενώθηκαν για να προσφέρουν ένα κοινωνικό έργο. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μαζί το όμορφο αυτό έργο της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο!

Το 2019 με την δημιουργία του συλλόγου, η σελίδα ΔΟΥΝΑΙ & ΛΑΒΕΙΝ που αρχικά είχαμε φτιάξει στο Facebook μετονομάστηκε σε Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Ευβοίας, προκειμένου έτσι να υπάρχει πιο άμεση επαφή με όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά, όπως μπορεί ο καθ’ ένας σας ξεχωριστά, ώστε εν τέλει να βοηθάμε όλοι εμείς μαζί τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Το 2019 ο σύλλογος δημιούργησε την δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, προκειμένου να βελτιστοποιήσει την διαδικτυακή του παρουσία διευκολύνοντας παράλληλα την επικοινωνία με ανθρώπους που χρειάζονται ή μπορούν να παρέχουν αλληλεγγύη.

Ρούχα, παπούτσια, μικροσυσκευές, ηλεκτρικά είδη, μικρο-έπιπλα, τρόφιμα και φάρμακα με μεγάλη διάρκεια ζωής και, οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεστε πια, μην το πετάτε. Μπορείτε να το φέρετε στον σύλλογο και εμείς με τη σειρά μας θα το δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Θυμηθείτε όμως ότι επειδή απευθυνόμαστε σε ανθρώπους, θα πρέπει το κάθε τι που θέλετε να δωρίσετε να είναι σε καλή κατάσταση.

Σκοπός του συλλόγου μας, είναι η αλληλεγγύη! Μόνο έτσι θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ελάτε στην παρέα μας και μέσα από όλο αυτό να μοιράσουμε πολλά χαμόγελα!

Με εκτίμηση,
Γκίζαλη-Αφράτη Χριστίνα.
Ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του συλλόγου “Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Εύβοιας”.